Naučite se 58 jezikov brezplačno!

languagepdfworksheets ponuja več kot 6000 najbolj uporabljenih besed v 58 različnih jezikih v vsakdanjem življenju za tiste, ki se želijo učiti jezike. Impresivni, zabavni, brezplačni spletni in natisljivi delovni listi, ki jih lahko uporabljate brez izkušenj z učenjem jezika. Na tisoče delovnih listov, pripravljenih s skrbno izbranimi slikami za vsako unikatno besedo, vas čaka, da naučite novega jezika.


Tu so vsi svetovni jeziki.
Vocabulary
Učenje besed še nikoli ni bilo lažje.

Naučite se več kot 6000 Slovenščina besed v 17 glavnih in 153 podpoglavjih.Izberite svoj jezik

V tem razdelku lahko izberete svoj jezik in jezik, ki se ga želite naučiti.

Jezik, ki se ga želite naučiti

Jezik, ki ga govoriteSte se pripravljeni naučiti Slovenščina?Slovenian

Slovenščina besed se lahko trajno naučite z uporabo številnih delovnih listov pdf, ki so posebej pripravljeni za vas.languagepdfworksheets je najbolj priljubljen in najboljši način učenja Slovenščina v šoli, doma in kjer koli želite.

Učenje jezika je lažje kot kdaj koli prej. Želeli ste se naučiti jezika, pa niste imeli časa ali pa ste poskusili in obupali. Vedno obstaja drugačen način učenja jezikov. S pomočjo languagepdfworksheets lahko znova začnete učiti jezike.

Če boste svoj dan namenili malo na dan, se boste naučili Slovenščina z našimi ilustriranimi, privlačnimi in zanimivimi pdf in spletnimi delovnimi listi, posebej pripravljenimi za vas. 17 najbolj uporabljenih Slovenščina 17 glavnih, 153 podrazdelkov in več kot 6000 besed vas čaka, poleg tega je brezplačno! Natisljivi, spletni in različni zabavni delovni listi v Slovenščina pdf.

Kako vam lahko delovni listi na spletnem mestu languagepdfworksheets pomagajo pri učenju Slovenščina v spletu?

languagepdfworksheets proizvaja različne Slovenščina delovne liste PDF s svojim edinstvenim algoritmom za vsako osebo. Izdelan delovni list je poseben za vas, če boste delali z več osebami, lahko izdelate različne delovne liste za vsako osebo, ki jo študirate, ali za vsakega učenca, ki ga poučujete. Slike na delovnem listu dopolnjujejo vaš vizualni spomin z besedo, ki mu ustreza. Na delovnem listu lahko vidite svoj materni jezik in jezik, ki se ga želite naučiti.

* Na spletnem mestu languagepdfworksheets se naučite več kot 6000 besed

* languagepdfworksheets si zapomni besede, ki se jih naučite z vizualnimi asociacijami.

* languagepdfworksheets vam pomaga izboljšati besedni zaklad in pregledati besede, ki ste se jih naučili s številnimi različnimi delovnimi listi in spletnimi metodami.

* languagepdfworksheets vam ponuja možnost izbire besed in vam ponuja samo 17 glavnih, 153 pododdelkov in več kot 6000 Slovenščina besed, ki so bile skrbno izbrane in podprte.

* Začnite redno delati z našimi delovnimi listi vsak dan in si pridobite navado učenja jezika.

* languagepdfworksheets, vam pomaga, da vas motivira za učenje Slovenščina.

Takojšnje povratne informacije o vašem jezikovnem razvoju!
Ne bojte se narediti napak. Če želite, so naši delovni listi PDF predstavljeni s tipko za odgovor. Tipka za odgovor vam omogoča, da takoj vidite svoje napake. Torej, lahko samozavestno nadaljujete na naslednji korak.

Če imate telefon, tablični računalnik in računalnik, nas lahko enostavno dosežete.

Kako lahko študiram Slovenščina povsod in vsakič?
Dobro izkoristite svoj čas za študij Slovenščina.
Izberite besede, za katere menite, da jih potrebujete, in začnite se učiti.

Kako se podpirate med učenjem Slovenščina?

Oglejte si Slovenščina TV-oddaje in TV-oddaje, v katerih uživate.
Poslušajte Slovenščina pesmi, ki so vam všeč.
Poskusite svoje prijatelje učiti Slovenščina besede.
Preglejte Slovenščina abecedo.

Učenje Slovenščina z languagepdfworksheets;

Oglejte si najpomembnejše besede, ki so v središču pozornosti Slovenščina. Besede so gradnik jezika, ki se ga želite naučiti. Z languagepdfworksheets lahko začnete učiti besedišče s 17 glavnimi, 153 pododdelki in več kot 6000 besedami.

Besedni seznam, ki je bil pripravljen za vas

Z našo ekipo smo skrbno pripravili več kot 6000 besednih seznamov pod 17 glavnimi in 153 podrazdelki. Naši seznami besednjaka so skrbno izbrani med najbolj uporabljenimi Slovenščina besedami v vsakdanjem življenju in vam posebej predstavljeni.


Naše spletno mesto languagepdfworksheets podpira naslednje jezike in omogoča ustvarjanje brezplačnih delovnih listov za učenje jezikov pdf, ki jih je mogoče natisniti.

Arabic Bengali Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Malay Norwegian Portuguese Portuguese-Brazil Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese

Arabščina, Bengalščina, Bolgarščina, Katalonščina, Kitajščina (Kitajska), Hrvaščina, Češčina, Danščina, Nizozemščina, Angleščina, Estonščina, Finščina, Francoščina, Nemščina, Grščina, Hebrejščina, Hindujščina, Madžarščina, Indonezijščina, Italijanščina, Japonščina, Korejščina, Latvijščina, Litovščina, Malajščina, Norveščina, Portugalščina, Portugalščina (Brazilija), Romunščina, Ruščina, Srbščina (Latin), Slovaščina, Slovenščina, Španščina, Švedščina, Tajščina, Turščina, Ukrajinščina, Urdujščina, Vietnamščina,


Brezplačne vaje za izvajanje delovnih listov Slovenščina besedišča za otroke, študente, učitelje in odrasle.
Naš edinstveni algoritem languagepdfworksheets različno pripravlja delovne liste Slovenščina besede pdf. Pripravljeni delovni listi za učenje jezikov so podani z njihovimi odgovori ali brez njih. Zahvaljujoč različnim delovnim listom besedišča za učenje jezikov se lahko besede naučite hitreje in trajno.

Vocabulary
Na naši spletni strani o študentih, otrocih, učiteljih in odraslih, ki se želijo učiti Slovenščina, boste našli naslednje:

* Brezplačni delovni list za slikovni slovar za tiskanje.
* Delovni list Picture Puzzle.
* Plakati v učilnici z 58 različnimi jeziki.
* Ugani učni list Word Puzzle.
* Delovni list Ugani besedno uganko.
* Delovni listi za dokončanje besed za učenje jezikov.
* Ujemanje delovnih listov z besedami.
* Iskanje mešane besede.
* Dejavnosti učenja besedišča.
* Testi več izbir.

Lahko jih pripravite ali delate na naši spletni strani.

Brezplačne Slovenščina kartice za tiskanje
Uporaba kartic ali igralnih kart je vedno pomembna za poučevanje Slovenščina besedišča v učilnici, doma in povsod. Naše besedne kartice se ujemajo s pravilnimi slikami in so vam na voljo. Učitelji bodo učenje jezikov naredili bolj prijetno, če učenci uporabljajo kartice v učilnici ali kadar starši doma uporabljajo kartice Flash. Flashcards bodo vam in odraslim olajšali zapomnitev novih besed.

Za študente, otroke in odrasle na vseh ravneh, ki se želijo naučiti drugega jezika, boste v razdelku z bliskovnimi karticami na našem spletnem mestu našli naslednje:

Flashcards v 58 različnih jezikih z besedami in eno sliko na vsaki strani brez besed. Na naši spletni strani lahko pripravite kartice in jih dlje časa uporabljate z laminiranjem.
Za študente, otroke in odrasle vseh stopenj, ki se želijo naučiti drugega jezika, boste v razdelku spletnega učenja jezika na našem spletnem mestu našli naslednje:
Do naših spletnih delovnih listov za učenje jezikov lahko brezplačno dostopate na naši spletni strani languagepdfworksheets. Lahko delate tudi na delovnih listih pdf, ki ste jih ustvarili na naši spletni strani kot spletno izobraževanje.

* Spletni ilustrirani delovni list brezplačno v 58 različnih jezikih.
* Delovni list Picture Puzzle brezplačno v 58 različnih jezikih na spletu.
* Delovni list Ugani besedno uganko brezplačno v 58 različnih jezikih.
* Manjka učenje spleta v 58 različnih jezikih za brezplačne delovne liste za dokončanje besed.
* Večkratno spletno ugibanje besednih dejavnosti brezplačno v 58 različnih jezikih.
* Brezplačne vaje za spletno učenje besedišča v 58 različnih jezikih.
* Spletni preizkusi z več izbirami v 58 različnih jezikih brezplačno.

To lahko storite brezplačno v spletu na naši spletni strani languagepdfworksheets.