Μάθετε 58 Δωρεάν Γλώσσα!

Το languagepdfworksheets προσφέρει περισσότερες από 6000 πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λέξεις σε 58 διαφορετικές γλώσσες στην καθημερινή ζωή για όσους θέλουν να μάθουν γλώσσες. Εντυπωσιακά, διασκεδαστικά, δωρεάν, διαδικτυακά και εκτυπώσιμα φύλλα εργασίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς καμία εμπειρία εκμάθησης γλωσσών. Χιλιάδες φύλλα εργασίας που προετοιμάστηκαν με προσεκτικά επιλεγμένες εικόνες για κάθε μοναδική λέξη σας περιμένουν να διδάξετε μια νέα γλώσσα.


Όλες οι γλώσσες του κόσμου είναι εδώ.
Vocabulary
Η εκμάθηση λέξεων δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Μάθετε περισσότερα από 6000 Ελληνικά λόγια σε 17 κύριες και 153 υποενότητες.Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να επιλέξετε τη γλώσσα και τη γλώσσα που θέλετε να μάθετε.

Γλώσσα που θέλετε να μάθετε

Η γλώσσα που μιλάτεΕίστε έτοιμοι να μάθετε Ελληνικά;Greek

Μπορείτε να μάθετε μόνιμα τις Ελληνικά λέξεις χρησιμοποιώντας πολλά φύλλα εργασίας pdf ειδικά προετοιμασμένα για εσάς. Το languagepdfworksheets είναι ο πιο δημοφιλής και καλύτερος τρόπος για να μάθετε Ελληνικά στο σχολείο, στο σπίτι και όπου θέλετε.

Η εκμάθηση μιας γλώσσας είναι ευκολότερη από ποτέ. Θέλατε να μάθετε μια γλώσσα, αλλά δεν είχατε χρόνο, ή προσπαθήσατε και τα παρατήσατε. Υπάρχει πάντα ένας διαφορετικός τρόπος εκμάθησης γλωσσών. Με τη βοήθεια του languagepdfworksheets μπορείτε να ξεκινήσετε να μαθαίνετε ξανά τις γλώσσες.

Δίνοντας το χρόνο σας λίγο σε μια μέρα, θα μάθετε Ελληνικά με τα εικονογραφημένα, ελκυστικά και ενδιαφέροντα pdf και διαδικτυακά φύλλα εργασίας ειδικά προετοιμασμένα για εσάς. Οι 17 πιο χρησιμοποιημένες Ελληνικά 17 κύριες, 153 υποενότητες και περισσότερες από 6000 λέξεις σας περιμένουν, εκτός από αυτό, είναι δωρεάν! Εκτυπώσιμα, διαδικτυακά και διαφορετικά διασκεδαστικά Ελληνικά φύλλα εργασίας pdf.

Πώς μπορούν τα φύλλα εργασίας στο languagepdfworksheets να σας βοηθήσουν να μάθετε Ελληνικά στο διαδίκτυο;

Το languagepdfworksheets παράγει διαφορετικά φύλλα εργασίας Ελληνικά PDF με τον μοναδικό αλγόριθμό του για κάθε άτομο. Το παραγόμενο φύλλο εργασίας είναι ειδικό για εσάς, εάν πρόκειται να συνεργαστείτε με περισσότερα από ένα άτομα, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά φύλλα εργασίας για κάθε άτομο που μελετάτε ή για κάθε μαθητή που διδάσκετε. Οι εικόνες στο φύλλο εργασίας συμπληρώνουν την οπτική σας μνήμη με τη λέξη που τη συναντά. Μπορείτε να δείτε τη μητρική σας γλώσσα και τη γλώσσα που θέλετε να μάθετε στο φύλλο εργασίας.

* Μάθετε περισσότερες από 6000 λέξεις στο languagepdfworksheets

* Το languagepdfworksheets κάνει αξέχαστες τις λέξεις που μαθαίνετε με οπτικούς συσχετισμούς.

* Το languagepdfworksheets σας βοηθά να βελτιώσετε το λεξιλόγιό σας και να αναθεωρήσετε τις λέξεις που έχετε μάθει με πολλά διαφορετικά φύλλα εργασίας και διαδικτυακές μεθόδους.

* Το languagepdfworksheets σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε λέξεις και σας δίνει μόνο 17 κύριες, 153 υποενότητες και περισσότερες από 6000 Ελληνικά λέξεις που επέλεξαν προσεκτικά και υποστήριξαν.

* Ξεκινήστε να εργάζεστε τακτικά με τα φύλλα εργασίας μας κάθε μέρα και αποκτήστε μια συνήθεια εκμάθησης γλωσσών.

* languagepdfworksheets, βοηθά να σας παρακινήσει να μάθετε Ελληνικά.

Άμεση ανατροφοδότηση σχετικά με την ανάπτυξη της γλώσσας σας!
Μην φοβάστε να κάνετε λάθη. Εάν θέλετε, τα φύλλα εργασίας PDF παρουσιάζονται με το πλήκτρο απάντησης. Το πλήκτρο απάντησης σάς επιτρέπει να βλέπετε τα λάθη σας αμέσως. Έτσι, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα με αυτοπεποίθηση.

Εάν έχετε τηλέφωνο, tablet και υπολογιστή, μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

"Πώς μπορώ να σπουδάσω Ελληνικά παντού και κάθε φορά;
Χρησιμοποιήστε το χρόνο σας καλά για να σπουδάσετε Ελληνικά.
Επιλέξτε τις λέξεις που νομίζετε ότι χρειάζεστε και ξεκινήστε να μαθαίνετε. "

Πώς υποστηρίζετε τον εαυτό σας ενώ μαθαίνετε Ελληνικά;

"Παρακολουθήστε Ελληνικά τηλεοπτικές εκπομπές και τηλεοπτικές εκπομπές που σας αρέσουν.
Ακούστε τα Ελληνικά τραγούδια που σας αρέσουν.
Προσπαθήστε να διδάξετε Ελληνικά λόγια στους φίλους σας.
Εξετάστε το Ελληνικά αλφάβητο. "

Μαθαίνοντας Ελληνικά με το languagepdfworksheets;

Ρίξτε μια ματιά στις πιο σημαντικές λέξεις που αποτελούν το κύριο επίκεντρο των Ελληνικά. Οι λέξεις είναι το δομικό στοιχείο της γλώσσας που θέλετε να μάθετε. Με το languagepdfworksheets, μπορείτε να αρχίσετε να μαθαίνετε λεξιλόγιο με 17 κύριες, 153 υποενότητες και περισσότερες από 6000 λέξεις.

Λίστα λεξιλογίου που προετοιμάστηκε για εσάς

Προετοιμάσαμε προσεκτικά περισσότερες από 6.000 λίστες λέξεων κάτω από 17 κύριες ενότητες και 153 υποενότητες με την ομάδα μας. Οι λίστες λεξιλογίου μας επιλέγονται προσεκτικά από τις πιο χρησιμοποιούμενες Ελληνικά λέξεις στην καθημερινή ζωή και σας παρουσιάζονται ειδικά.


Ο ιστότοπός μας languagepdfworksheets υποστηρίζει τις ακόλουθες γλώσσες και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δωρεάν εκτυπώσιμα φύλλα εργασίας pdf.

Arabic Bengali Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Malay Norwegian Portuguese Portuguese-Brazil Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese

Αραβικά, Μπενγκάλι, Βουλγαρικά, Καταλανικά, Κινεζικά (Κίνα), Κροατικά, Τσεχικά, Δανικά, Ολλανδικά, Αγγλικά, Εσθονικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Εβραϊκά, Χίντι, Ουγγρικά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Μαλάι, Νορβηγικά, Πορτογαλικά, Πορτογαλικά (Βραζιλία), Ρουμανικά, Ρωσικά, Σερβικά (Latin), Σλοβακικά, Σλοβενικά, Ισπανικά, Σουηδικά, Ταϊλανδικά, Τουρκικά, Ουκρανικά, Ουρντού, Βιετναμικά,


Δωρεάν εκτυπώσιμα φύλλα εργασίας Ελληνικά λεξιλογίου Ασκήσεις για παιδιά, μαθητές, καθηγητές και ενήλικες.
Ο μοναδικός μας αλγόριθμος languagepdfworksheets προετοιμάζει διαφορετικά φύλλα εργασίας Ελληνικά λέξης pdf. Τα έτοιμα φύλλα εργασίας εκμάθησης γλωσσών δίνονται με τις απαντήσεις τους ή χωρίς απαντήσεις. Χάρη στα διαφορετικά φύλλα εργασίας λεξιλογίου εκμάθησης γλωσσών, μπορείτε να μάθετε λέξεις γρηγορότερα και μόνιμα.

Vocabulary
Στον ιστότοπό μας για μαθητές, παιδιά, δασκάλους και ενήλικες που θέλουν να μάθουν Ελληνικά, θα βρείτε τα εξής:

Φύλλο εργασίας με δωρεάν εκτυπώσιμο λεξικό εικόνων.
* Φύλλο εργασίας παζλ εικόνων.
* Αφίσες στην τάξη με 58 διαφορετικές γλώσσες.
* Μαντέψτε το φύλλο εργασίας του Word Puzzle.
* Μαντέψτε το φύλλο εργασίας του Word Snake Puzzle.
* Φύλλα εργασίας ολοκλήρωσης λέξεων εκμάθησης γλωσσών
* Ταιριάξτε τα φύλλα εργασίας δραστηριότητας Words.
* Εύρεση του μικτού Word.
* Δραστηριότητες εκμάθησης λεξιλογίου.
* Δοκιμές πολλαπλής επιλογής.

Μπορείτε να τα προετοιμάσετε ή να εργαστείτε στον ιστότοπό μας. "

Δωρεάν εκτυπώσιμα Ελληνικά Flashcards
Η χρήση καρτών flash ή παιγνιοχάρτων είναι πάντα σημαντική για τη διδασκαλία Ελληνικά λεξιλογίου στην τάξη, στο σπίτι και παντού. Οι λέξεις της κάρτας flash ταιριάζουν με τις σωστές εικόνες και αυτές είναι διαθέσιμες σε εσάς. Οι εκπαιδευτικοί θα κάνουν την εκμάθηση γλωσσών πιο ευχάριστη όταν οι μαθητές χρησιμοποιούν κάρτες flash για δραστηριότητες στην τάξη ή όταν οι γονείς χρησιμοποιούν Flashcard για τα παιδιά τους στο σπίτι. Οι κάρτες Flash θα σας διευκολύνουν να απομνημονεύσετε νέες λέξεις.

Για μαθητές, παιδιά και ενήλικες όλων των επιπέδων που θέλουν να μάθουν μια διαφορετική γλώσσα, θα βρείτε τα παρακάτω στην ενότητα flashcard του ιστότοπού μας:

Flashcards σε 58 διαφορετικές γλώσσες με λέξεις και μία εικόνα σε κάθε σελίδα χωρίς λέξεις. Μπορείτε να προετοιμάσετε κάρτες flash στην ιστοσελίδα μας και να τις χρησιμοποιήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με πλαστικοποίηση.
Για μαθητές, παιδιά και ενήλικες όλων των επιπέδων που θέλουν να μάθουν μια διαφορετική γλώσσα, θα βρείτε τα ακόλουθα στην ηλεκτρονική ενότητα εκμάθησης γλωσσών του ιστότοπού μας:
Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στα διαδικτυακά φύλλα εργασίας εκμάθησης γλωσσών στον ιστότοπό μας languagepdfworksheets. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε στα φύλλα εργασίας pdf που έχετε δημιουργήσει στον ιστότοπό μας ως διαδικτυακή εκπαίδευση.

Δωρεάν online εικονογραφημένο φύλλο εργασίας σε 58 διαφορετικές γλώσσες.
* Φύλλο εργασίας παζλ εικόνων δωρεάν σε 58 διαφορετικές γλώσσες στο Διαδίκτυο.
* Μαντέψτε on-line το φύλλο εργασίας παζλ του Word δωρεάν σε 58 διαφορετικές γλώσσες.
* Λείπει η εκμάθηση γλωσσών στο Διαδίκτυο σε 58 διαφορετικές γλώσσες για δωρεάν φύλλα εργασίας ολοκλήρωσης λέξεων.
* Online Multiple Guess the Word Δραστηριότητες δωρεάν σε 58 διαφορετικές γλώσσες.
* Διαδικτυακές ασκήσεις εκμάθησης λεξιλογίου σε 58 διαφορετικές γλώσσες δωρεάν.
* Διαδικτυακές δοκιμές πολλαπλής επιλογής σε 58 διαφορετικές γλώσσες δωρεάν.

Μπορείτε να τα κάνετε δωρεάν online στον ιστότοπό μας languagepdfworksheets. "