Opi 58 kieltä ilmaiseksi!

languagepdfworksheets tarjoaa yli 6000 eniten käytettyä sanaa 58 eri kielellä jokapäiväisessä elämässä niille, jotka haluavat oppia kieliä. Vaikuttavat, hauskat, ilmaiset, verkossa olevat ja tulostettavat laskentataulukot, joita voit käyttää ilman kieltenoppimiskokemusta. Tuhannet laskentataulukot, jotka on valmistettu huolella valituilla kuvilla jokaiselle ainutlaatuiselle sanalle, odottavat sinua uuden kielen opettamiseen.


Kaikki maailman kielet ovat täällä.
Vocabulary
Sanojen oppiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Opi yli 6000 Suomi sanaa 17 pää- ja 153 alaosasta.Ole hyvä ja valitse kieli

Tässä osiossa voit valita kielesi ja kielen, jonka haluat oppia.

Kieli, jonka haluat oppia

Kieli, jota puhutOletko valmis oppimaan Suomi?Finnish

Voit oppia Suomi ​​sanoja pysyvästi käyttämällä monia sinulle erityisesti valmistettuja pdf-laskentataulukoita. languagepdfworksheets on suosituin ja paras tapa oppia Suomi koulussa, kotona ja missä haluat.

Kielen oppiminen on helpompaa kuin koskaan. Halusit oppia kieltä, mutta sinulla ei ollut aikaa, tai yritit luopua. Aina on erilainen tapa oppia kieliä. languagepdfworksheets -sivuston avulla voit aloittaa kielten oppimisen uudelleen.

Antamalla aikaa vähän päivässä opit Suomi kuvitetuilla, houkuttelevilla ja mielenkiintoisilla pdf-tiedostoilla ja verkkolomakkeilla, jotka on erityisesti valmistettu sinulle. 17 eniten käytettyä Suomi 17 pääosaa, 153 alaosaa ja yli 6000 sanaa odottavat sinua, ja lisäksi se on ilmainen! Tulostettavat, online- ja erilaiset Suomi pdf-laskentataulukot.

Kuinka languagepdfworksheetsin taulukot voivat auttaa sinua oppimaan Suomi verkossa?

languagepdfworksheets tuottaa erilaisia ​​Suomi ​​PDF-laskentataulukoita ainutlaatuisella algoritmillaan jokaiselle henkilölle. Valmistettu laskentataulukko on erityinen sinulle, jos aiot työskennellä useamman kuin yhden henkilön kanssa, voit tuottaa erilaisia ​​laskentataulukoita kullekin opiskellulle tai jokaiselle opettamallesi opiskelijalle. Taulukon kuvat täydentävät visuaalista muistiasi sille, joka täyttää sen. Laskentataulukosta näet sekä äidinkielesi että haluamasi kielen.

* Opi yli 6000 sanaa osoitteella languagepdfworksheets

* languagepdfworksheets tekee muistettaviksi sanat, jotka opit visuaalisten yhdistysten avulla.

* languagepdfworksheets auttaa sinua parantamaan sanastoa ja tarkastelemaan oppimiasi sanoja monilla erilaisilla laskentataulukoilla ja online-menetelmillä.

* languagepdfworksheets antaa sinulle mahdollisuuden valita sanoja ja antaa sinulle vain 17 pääosaa, 153 alaosaa ja yli 6000 Suomi sanaa, jotka on valittu huolella.

* Aloita säännöllinen työskentely laskentataulukkojemme kanssa joka päivä ja hanki kielenoppimistapa.

* languagepdfworksheets, auta sinua motivoimaan sinua oppimaan Suomi.

Välitön palaute kielikehityksestäsi!
Älä pelkää tehdä virheitä. Halutessasi PDF-laskentataulukoissamme on vastausavain. Vastausnäppäimen avulla näet virheesi välittömästi. Joten voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen luottavaisin mielin.

Jos sinulla on puhelin, tabletti ja tietokone, meihin on helppo päästä.

Kuinka voin opiskella Suomi kaikkialla ja joka kerta?
Käytä aikaa hyvin Suomi opiskeluun.
Valitse tarvitsemasi sanat ja aloita oppiminen.

Kuinka kannatat itseäsi Suomi oppimisen aikana?

Katso Suomi ​​TV-ohjelmia ja TV-ohjelmia, joista pidät.
Kuuntele haluamiasi Suomi ​​kappaleita.
Yritä opettaa Suomi ​​sanoja ystävillesi.
Tutki Suomi ​​aakkosia.

Suomi oppiminen languagepdfworksheets -sivustolla;

Katsokaa tärkeimpiä sanoja, jotka ovat Suomi pääpaino. Sanat ovat oppimisen kielen rakennuspalikka. Sivuston languagepdfworksheets avulla voit alkaa oppia sanastoa, jossa on 17 pääosaa, 153 alaosaa ja yli 6000 sanaa.

Sanastoluettelo, joka valmisteli sinua

Valmistelimme tiimimme kanssa huolellisesti yli 6000 sanan luettelot 17 pääosassa ja 153 alaosassa. Sanavaraluettelomme on valittu huolella jokapäiväisessä elämässä eniten käytetyistä Suomi sanoista ja esitelty sinulle erityisesti.


Sivustomme languagepdfworksheets tukee seuraavia kieliä ja antaa sinun luoda ilmaisia ​​pdf-tiedostoja, jotka voidaan tulostaa.

Arabic Bengali Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Malay Norwegian Portuguese Portuguese-Brazil Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese

Arabia, Bengali, Bulgaria, Katalaani, Kiina (Kiina), Kroatia, Tšekki, Tanska, Hollanti, Englanti, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Heprea, Hindi, Unkari, Indonesia, Italia, Japani, Korea, Latvia, Liettua, Malaiji, Norja, Portugali, Portugali (Brasilia), Romania, Venäjä, Serbia (Latin), Slovakki, Sloveeni, Espanja, Ruotsi, Thai, Turkki, Ukraina, Urdu, Vietnam,


Ilmaiset tulostettavat Suomi sanastolaskuharjoitukset lapsille, opiskelijoille, opettajille ja aikuisille.
Ainutlaatuinen algoritmimme languagepdfworksheets valmistaa Suomi pdf-sanan laskentataulukot eri tavalla. Valmistellut kielenoppimislehdet annetaan vastauksineen tai ilman vastauksia. Erilaisten kielten oppimisen sanaston laskentataulukoiden ansiosta voit oppia sanoja nopeammin ja pysyvästi.

Vocabulary
Sivustoltamme opiskelijoista, lapsista, opettajista ja aikuisista, jotka haluavat oppia Suomi, löydät seuraavat:

* Ilmainen tulostettava kuvasanakirjan laskentataulukko.
* Picture Puzzle -taulukko.
* Luokkahuonejulisteet 58 eri kielellä.
* Arvaa Word-palapelin laskentataulukko.
* Arvaa Word Snake Puzzle -taulukko.
* Kielen oppimisen sanojen täydennyslehdet.
* Yhdistä Words Activity -taulukot.
* Sekoitetun sanan löytäminen.
* Sanaston oppimistoiminta.
* Monivalintakokeet.

Voit valmistella niitä tai työskennellä verkkosivustollamme.

Ilmaiset tulostettavat Suomi muistikortit
Korttien tai pelikorttien käyttö on aina tärkeää Suomi sanavaraston opettamiseksi luokassa, kotona ja kaikkialla. Korttisanamme vastaavat oikeat kuvat ja ovat käytettävissäsi. Opettajat tekevät kielten oppimisesta miellyttävämpää, kun oppilaat käyttävät muistikortteja luokkahuoneessa tai kun vanhemmat käyttävät korttia lapsilleen kotona. Kortit helpottavat uusien sanojen muistamista sinulle ja aikuisille.

Kaikille tasoille suuntautuville opiskelijoille, lapsille ja aikuisille, jotka haluavat oppia toisen kielen, löydät seuraavat tiedot verkkosivustomme muistikorttiosasta:

Flashcards 58 eri kielellä sanoilla ja yksi kuva jokaisella sivulla ilman sanoja. Voit valmistaa muistikortteja verkkosivustollamme ja käyttää niitä pidempään laminoimalla.
Kaikille tasoille opiskelijoille, lapsille ja aikuisille, jotka haluavat oppia eri kieltä, löydät verkkosivustomme online-kielen oppimisosasta seuraavat:
Voit käyttää verkossa olevia kieltenopiskelulomakkeitamme ilmaiseksi verkkosivustollamme languagepdfworksheets. Voit myös työskennellä verkkosivustollamme luomiesi pdf-laskentataulukoiden kanssa verkkokoulutuksena.

* Verkossa oleva kuvitettu laskentataulukko ilmaiseksi 58 eri kielellä.
* Kuvapulman laskentataulukko ilmaiseksi 58 eri kielellä verkossa.
* Online arvaa Word Puzzle -taulukko ilmaiseksi 58 eri kielellä.
* Puuttuva kieltenopiskelu verkossa 58 eri kielellä ilmaisia ​​sanojen täydennysarkkeja varten.
* Online Useita Arvaa sanatoiminnot ilmaiseksi 58 eri kielellä.
* Online-sanaston oppimisharjoitukset 58 eri kielellä ilmaiseksi.
* Online-monivalintakokeet 58 eri kielellä ilmaiseksi.

Voit tehdä nämä ilmaiseksi verkossa verkkosivustollamme languagepdfworksheets.