Aprèn 58 idiomes gratis!

languagepdfworksheets ofereix més de 6.000 paraules més utilitzades en 58 idiomes diferents a la vida diària per a aquells que vulguin aprendre idiomes. Fulls de treball impressionants, divertits, gratuïts, en línia i imprimibles que podeu utilitzar sense cap experiència d’aprenentatge d’idiomes. Milers de fulls de treball preparats amb imatges acuradament seleccionades per a cada paraula única us esperen per ensenyar un nou idioma.


Tots els idiomes del món són aquí.
Vocabulary
Aprendre paraules mai ha estat tan fàcil.

Apreneu més de 6.000 paraules Català en 17 seccions principals i 153.Tria el teu idioma

En aquesta secció, podeu triar el vostre idioma i l’idioma que voleu aprendre.

Idioma que voleu aprendre

L’idioma que parlesEsteu a punt per aprendre Català?Catalan

Podeu aprendre paraules Català permanentment utilitzant molts fulls de treball pdf especialment preparats per a vosaltres. languagepdfworksheets és la forma més popular i millor d’aprendre Català a l’escola, a casa i on vulgueu.

Aprendre un idioma és més fàcil que mai. Volíeu aprendre un idioma, però no teníeu temps o intentàveu i renunciareu. Sempre hi ha una forma diferent d’aprendre idiomes. Amb l'ajuda de languagepdfworksheets podeu tornar a aprendre idiomes.

En donar-li una mica de temps al dia, aprendrà Català amb els nostres fulls de treball en línia i pdf il·lustrats, atractius i interessants, especialment preparats per a vostè. Les 17 principals Català més utilitzades, les 153 subseccions i més de 6.000 paraules us esperen, a més, és gratis. Fulls de treball pdf imprimibles, en línia i diferents.

Com us poden ajudar els fulls de treball de languagepdfworksheets per aprendre Català en línia?

languagepdfworksheets produeix diferents fulls de treball PDF Català amb el seu algorisme únic per a cada persona. El full de treball produït és especial per a vosaltres, si voleu treballar amb més d’una persona, podeu produir fulls de treball diferents per a cada persona que estudieu o per a cada estudiant que ensenyeu. Les imatges del full de treball complementen la vostra memòria visual amb la paraula que la compleix. Podeu veure tant la vostra llengua materna com l’idioma que voleu aprendre al full de treball.

* Apreneu més de 6.000 paraules amb languagepdfworksheets

* languagepdfworksheets fa memorables les paraules que apreneu amb associacions visuals.

* languagepdfworksheets us ajuda a millorar el vostre vocabulari i a revisar les paraules que heu après amb molts fulls de treball i mètodes en línia.

* languagepdfworksheets us ofereix l'oportunitat de triar paraules i només us ofereix 17 seccions principals, 153 subapartats i més de 6.000 paraules Català seleccionades i suportades acuradament.

* Comenceu a treballar regularment amb els nostres fulls de treball cada dia i adquiriu un hàbit d’aprenentatge d’idiomes

* languagepdfworksheets, ajudeu a motivar-vos a aprendre Català.

Comentaris immediats sobre el desenvolupament del vostre idioma.
No tingueu por d’equivocar-vos. Si voleu, els nostres fulls de treball en PDF es presenten amb la clau de resposta. La tecla de resposta us permet veure els vostres errors immediatament. Per tant, podeu passar al següent pas amb seguretat.

Si teniu telèfon, tauleta i ordinador, és fàcil arribar-hi.

Com puc estudiar Català a tot arreu i cada vegada?
Utilitzeu bé el vostre temps per estudiar Català.
Trieu les paraules que creieu necessàries i comenceu a aprendre.

Com us manteniu a l’hora d’aprendre Català?

Mireu programes de televisió i programes de televisió Català que us agradin.
Escolta les cançons Català que t’agraden.
Intenta ensenyar paraules Català als teus amics.
Examineu l'alfabet Català.

Aprendre Català amb languagepdfworksheets;

Mireu les paraules més importants que són el focus principal del Català. Les paraules són el bloc bàsic de l’idioma que voleu aprendre. Amb languagepdfworksheets, podeu començar a aprendre vocabulari amb 17 seccions principals, 153 subapartats i més de 6.000 paraules.

Llista de vocabulari que us va preparar

Hem preparat acuradament més de 6.000 llistes de paraules en 17 seccions principals i 153 subseccions amb el nostre equip. Les nostres llistes de vocabulari es seleccionen acuradament entre les paraules Català més utilitzades a la vida diària i se us presenten especialment.


El nostre lloc languagepdfworksheets admet els idiomes següents i us permet crear fulls de treball d’aprenentatge d’idiomes en format PDF gratuïts.

Arabic Bengali Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Malay Norwegian Portuguese Portuguese-Brazil Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese

Àrab, Bengalí, Búlgar, Català, Xinès (Xina), Croat, Txec, Danès, Neerlandès, Anglès, Estonià, Finès, Francès, Alemany, Grec, Hebreu, Hindi, Hongarès, Indonesi, Italià, Japonès, Coreà, Letó, Lituà, Malai, Noruec, Portuguès, Portuguès (Brasil), Romanès, Rus, Serbi (Latin), Eslovac, Eslovè, Espanyol, Suec, Tailandès, Turc, Ucraïnès, Urdú, Vietnamita,


Exercicis gratuïts de fulls de treball de vocabulari Català per a nens, estudiants, professors i adults.
El nostre algorisme únic languagepdfworksheets prepara els fulls de treball de paraules pdf en Català de manera diferent. Es proporcionen fulls de treball d’aprenentatge d’idiomes amb les seves respostes o sense respostes. Gràcies als nostres diferents fulls de treball de vocabulari per aprendre idiomes, podeu aprendre paraules de manera més ràpida i permanent.

Vocabulary
Al nostre lloc web sobre estudiants, nens, professors i adults que volen aprendre Català, trobareu el següent:

* Full de treball de diccionari d'imatges per imprimir gratuïtament.
* Full de treball del trencaclosques amb imatges.
* Pòsters a l'aula amb 58 idiomes diferents.
* Endevina el full de treball de Word Puzzle.
* Endevina el full de treball del Trencaclosques de la serp de la paraula.
* Fulls de treball per a l'aprenentatge d'idiomes.
* Relaciona els fulls de treball d'activitat de paraules.
* Trobar la paraula mixta.
* Activitats d’aprenentatge de vocabulari.
* Proves d'elecció múltiple.

Podeu preparar-los o treballar al nostre lloc web.

Targetes Català imprimibles gratuïtes
L’ús de targetes flash o cartes és sempre important per ensenyar vocabulari Català a l’aula, a casa i a tot arreu. Les nostres paraules de la targeta flash es combinen amb les imatges correctes i estan disponibles per a vosaltres. Els professors faran que l’aprenentatge d’idiomes sigui més agradable quan els estudiants utilitzen targetes flash per a activitats a l’aula o quan els pares fan servir Flashcard per als seus fills a casa. Les targetes flash us facilitaran la memorització de paraules noves per a vosaltres i per als adults.

Per a estudiants, nens i adults de tots els nivells que vulguin aprendre un idioma diferent, trobareu el següent a la secció flashcard del nostre lloc web:

Targetes flash en 58 idiomes diferents amb paraules i una imatge a cada pàgina sense paraules. Podeu preparar targetes flash al nostre lloc web i utilitzar-les durant més temps mitjançant la laminació.
Per a estudiants, nens i adults de tots els nivells que vulguin aprendre un idioma diferent, trobareu el següent a la secció d'aprenentatge d'idiomes en línia del nostre lloc web:
Podeu accedir gratuïtament als nostres fulls de treball d’aprenentatge d’idiomes en línia al nostre lloc web languagepdfworksheets. També podeu treballar en els fulls de treball pdf que heu creat al nostre lloc com a formació en línia.

* Full de treball il·lustrat en línia gratuïtament en 58 idiomes diferents.
* Full de treball de puzles amb imatges gratuïtament en 58 idiomes diferents en línia.
* Full en línia Guess the Word Puzzle en línia en 58 idiomes diferents.
* Falta l'aprenentatge d'idiomes en línia en 58 idiomes diferents per obtenir fulls de càlcul gratuïts.
* Activitats múltiples en línia Guess the Word de forma gratuïta en 58 idiomes diferents.
* Exercicis d’aprenentatge de vocabulari en línia en 58 idiomes diferents de franc.
* Proves de selecció múltiple en línia gratuïtes en 58 idiomes diferents.

Podeu fer-ho de forma gratuïta en línia al nostre lloc web languagepdfworksheets.