Научете 58 езика безплатно!

languagepdfworksheets предлага повече от 6000 най-използвани думи на 58 различни езика в ежедневието за тези, които искат да учат езици. Впечатляващи, забавни, безплатни, онлайн и печатни работни листове, които можете да използвате без опит за изучаване на езици. Хиляди работни листове, подготвени с внимателно подбрани картинки за всяка уникална дума, ви очакват да преподавате нов език.


Всички световни езици са тук.
Vocabulary
Научаването на думи никога не е било по-лесно.

Научете повече от 6000 Български думи в 17 основни и 153 подраздела.Моля, изберете вашия език

В този раздел можете да изберете вашия език и езика, който искате да научите.

Език, който искате да научите

Езикът, на който говоритеГотови ли сте да научите Български?Bulgarian

Можете да научите Български думи за постоянно, като използвате много от pdf работни листове, специално подготвени за вас. languagepdfworksheets е най-популярният и най-добрият начин да научите Български в училище, у дома и където искате.

Изучаването на език е по-лесно от всякога. Искахте да научите език, но нямахте време или се опитахте и се отказахте. Винаги има различен начин за изучаване на езици. С помощта на languagepdfworksheets можете да започнете да изучавате езици отново.

Като отделите малко време на ден, ще научите Български език с нашите илюстрирани, атрактивни и интересни pdf и онлайн работни листове, специално подготвени за вас. 17-те най-използвани Български 17 основни, 153 подраздела и повече от 6000 думи ви очакват, освен това е безплатно! Печатни, онлайн и различни забавни работни листове за Български pdf.

Как работните листове в languagepdfworksheets могат да ви помогнат да научите Български онлайн?

languagepdfworksheets произвежда различни Български PDF работни листове със своя уникален алгоритъм за всеки човек. Изготвеният работен лист е специален за вас, ако ще работите с повече от един човек, можете да изготвите различни работни листове за всеки човек, който изучавате, или за всеки студент, който преподавате. Снимките на работния лист допълват визуалната ви памет с думата, която я среща. На работния лист можете да видите както родния си език, така и езика, който искате да научите.

* Научете повече от 6000 думи с languagepdfworksheets

* languagepdfworksheets прави запомнящи се думите, които научавате с визуални асоциации.

* languagepdfworksheets ви помага да подобрите своя речник и да прегледате думите, които сте научили с много от различни работни листове и онлайн методи.

* languagepdfworksheets ви дава възможност да избирате думи и ви дава само 17 основни, 153 подраздела и повече от 6000 Български думи, които са внимателно подбрани и поддържани.

* Започнете да работите редовно с нашите работни листове всеки ден и придобийте навик за изучаване на езици.

* languagepdfworksheets, ще ви помогне да ви мотивира да научите Български език.

Незабавна обратна връзка за вашето езиково развитие!
Не се страхувайте да правите грешки. Ако искате, нашите работни листове в PDF се представят с клавиша за отговор. Клавишът за отговор ви позволява веднага да видите грешките си. Така че, можете да преминете към следващата стъпка уверено.

Ако имате телефон, таблет и компютър, лесно е да се свържете с нас.

„Как мога да уча Български навсякъде и всеки път?
Използвайте добре времето си за изучаване на Български език.
Изберете думите, които смятате, че имате нужда, и започнете да учите. "

Как се издържате, докато изучавате Български?

„Гледайте Български телевизионни предавания и телевизионни предавания, които ви харесват.
Слушайте Българските песни, които харесвате.
Опитайте се да преподавате Български думи на приятелите си.
Разгледайте Български азбука. "

Изучаване на Български език с languagepdfworksheets;

Разгледайте най-важните думи, които са основният фокус на Българския език. Думите са градивният елемент на езика, който искате да научите. С languagepdfworksheets можете да започнете да изучавате лексика със 17 основни, 153 подраздела и повече от 6000 думи.

Списък с речници, който е подготвен за вас

Подготвихме внимателно над 6000 списъка с думи под 17 основни раздела и 153 подсекции с нашия екип. Нашите списъци с речници са внимателно подбрани от най-използваните Български думи в ежедневието и са ви представени специално.


Нашият сайт languagepdfworksheets поддържа следните езици и ви позволява да създавате безплатни работни листове за изучаване на езици в PDF формат.

Arabic Bengali Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Malay Norwegian Portuguese Portuguese-Brazil Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese

Арабски, Бенгалски, Български, Каталонски, Китайски (Китай), Хърватски, Чешки, Датски, Нидерландски, Английски, Естонски, Фински, Френски, Немски, Гръцки, Иврит, Хинди, Унгарски, Индонезийски, Италиански, Японски, Корейски, Латвийски, Литовски, Малайски, Норвежки, Португалски, Португалски (Бразилия), Румънски, Руски, Сръбски (Latin), Словашки, Словенски, Испански, Шведски, Тайски, Турски, Украински, Урду, Виетнамски,


Безплатни печатни упражнения за Български речник за деца, ученици, учители и възрастни.
Нашият уникален алгоритъм languagepdfworksheets подготвя работни листове за Български pdf думи по различен начин. Подготвените работни листове за изучаване на езици се дават с техните отговори или без отговори. Благодарение на нашите различни работни листове за учене на езици, можете да научите думи по-бързо и постоянно.

Vocabulary
На нашия уебсайт за ученици, деца, учители и възрастни, които искат да научат Български език, ще намерите следното:

"* Работен лист за безплатен печат на речник за снимки.
* Работен лист за картинни пъзели.
* Плакати в класната стая с 58 различни езика.
* Познайте работния лист на пъзела с думи.
* Познайте работния лист на Word Snake Puzzle.
* Работни листове за завършване на езикови думи.
* Съвпадение на работните листове за дейностите с думи.
* Намиране на смесена дума.
* Учебни дейности по лексика.
* Тестове с множество избори.

Можете да ги подготвите или да работите на нашия уебсайт. "

Безплатни Български флаш карти за печат
Използването на флаш карти или карти за игра винаги е важно за преподаването на Български речник в класната стая, у дома и навсякъде. Нашите думи от флаш карти са съчетани с правилните изображения и те са достъпни за вас. Учителите ще направят изучаването на езици по-приятно, когато учениците използват картички за занимания в класната стая или когато родителите използват Flashcard за децата си у дома. Flashcards ще улесни за вас и възрастните да запомняте нови думи.

За ученици, деца и възрастни от всички нива, които искат да научат различен език, ще намерите следното в раздела с флаш карти на нашия уебсайт:

Карти на 58 различни езика с думи и по една снимка на всяка страница без думи. Можете да подготвите флаш карти на нашия уебсайт и да ги използвате за по-дълго време чрез ламиниране.
За ученици, деца и възрастни от всички нива, които искат да научат различен език, ще намерите следното в раздела за онлайн изучаване на езика на нашия уебсайт:
Можете да получите безплатен достъп до нашите работни листове за изучаване на езици на нашия уебсайт languagepdfworksheets. Можете също така да работите върху pdf работни листове, които сте създали на нашия сайт като онлайн обучение.

"* Онлайн илюстриран работен лист безплатно на 58 различни езика.
* Работен лист за картинни пъзели безплатно на 58 различни езика онлайн.
* Онлайн познайте безплатно работния лист за пъзели с думи на 58 различни езика.
* Липсващо изучаване на езици онлайн на 58 различни езика за безплатни работни листове за попълване на думи.
* Онлайн многократно Познайте дейностите на Word безплатно на 58 различни езика.
* Упражнения за онлайн изучаване на лексика на 58 различни езика безплатно.
* Онлайн тестове с множество възможности за избор на 58 различни езика безплатно.

Можете да ги направите безплатно онлайн на нашия уебсайт languagepdfworksheets. "